Nyhed: Internet i bussen

Som en ny test har vi fået installeret internet i alle vores busser. Så nu kan vores pendlere bruge deres telefon og tjekke facebook, snapchat og nyhederne på farten. Det har vi gjort da vores kunder har efterspurgt det. Endvidere har vi fået et godt tilbud på mobilt bredbånd via tvoginternet.dk og det tilbud har vi valgt at gå med. Vores internet er helt gratis for alle vores rejsende og det kræver blot at du logger ind med din email. Når dette er gjort vil du få en email hvor du skal bekræfte at vi gerne må sende dig nyheder på email. Har du gjort dette vil internetforbindelsen virke perfekt.

Hvilken hastighed kan man forvente på mobilt bredbånd?

I alle busserne har vi fået 4G mobilt bredbånd som giver hastigheder op til 71 mbit. Det er meget hurtigt og oftest hurtigere end du har derhjemme. Du kan derfor både streame Netflix og HBO i mens du kører igennem Danmark i bussen med dine venner. Der er ingen begrænsning på hvor meget internet du må bruge, så du kan i princippet også downloade store filer på internettet uden problemer. Dog vil vi bede dig om at stoppe det hvis dit forbrug gør at andre kunder får langsommere internet. Bussen er for alle og derfor skal vi alle have det sjovt i mens.

Derfor skal der internet i bussen

Vi valgte at få internet i bussen for at gøre det nemmere for vores kunder. Det kan godt være kedeligt at køre hele Jylland tyndt, men med internet går turen lidt hurtigere. Så kan du både se film og arbejde på farten. Rigtig mange af vores kunder er også studerende, og derfor kan de nu med en fordel studere i bussen og blive klogere. Et studie viser, at jo mere du studerer jo klogere bliver du.